Voorkom dure reparaties aan jouw CV-ketel

 • Op tijd vervangen van de CV-ketel
 • Dure onderdelen in jouw CV-ketel
 • Verzeker je zelf tegen dure reparaties
 • De CV-ketel is een complex apparaat die 24 uur per dag aan staat. Verschillende onderdelen werken samen om jouw huis te voorzien van warm water en warmte. In de zomer zal je weinig gebruik maken van het verwarmings gedeelte. Maar het is toch wel fijn als er warm water uit de kraan komt in de zomer. Verzeker je daarom tegen dure reparaties.

  Dure onderdelen

  De CV-ketel is een complex apparaat die 24 uur per dag aan staat. Verschillende onderdelen werken samen om jouw huis te voorzien van warm water en warmte. In de zomer zal je weinig gebruik maken van het verwarmingsgedeelte. Wat wij vaak zien, is dat in de winter er wel warm water uit de kraan komt, maar de radiatoren koud blijven. Vaak is het een klep die niet terugkomt, waardoor de CV-ketel niet schakelt tussen de verwarming en het warm water gedeelte.

  De pomp en het gasblok vormen samen het hart van de CV-ketel. Beide zijn dure componenten in de aanschaf en montage.  Door het goed onderhouden van jouw CV-ketel verklein je de kans op storingen en vervanging. Met het afsluiten van een serviceovereenkomst kan jezelf verzekeren tegen deze dure reparaties.

  Verzeker jouw CV-ketel met een serviceabonnement

  Tijdens de levensduur van de CV-ketel moet er onderhoud plaatsvinden en bestaat er een kans op storingen. Met een serviceabonnement van CV-Zeker heb je de mogelijkheid om bepaalde risico's te verzekeren. Door middel van verschillende modules kan je zo je eigen pakket samenstellen. Je kan de risico's voor hoge voorrijkosten of arbeidsloon bij onderhoud, reparatie en storingen afdekken.  Hiermee voorkom je niet alleen dure reparaties, maar ook een veilig en warm huis.

  koeien

  Repareren of vervangen?

  De levensduur van een gemiddelde CV-ketel is ongeveer 10 tot 15 jaar. Daarna is het verstandig om aan vervanging te gaan denken. Het risico op dure reparaties neemt met het jaar toe. Door op tijd je CV-ketel te vervangen, waarborg je de veiligheid en vermijd je onnodig hoge kosten.

  Wanneer jouw CV-ketel nog niet zo oud is, kan het voorkomen dat deze toch niet optimaal werkt. In combinatie met een serviceabonnement zorgen wij ervoor dat de CV-ketel in topconditie blijft. Mocht er toch een storing plaatsvinden, dan zal CV Zeker zo spoedig mogelijk het probleem op te lossen en vervangt daarbij alleen de onderdelen die noodzakelijk zijn.  Voordat wij reparaties uitvoeren, zullen wij dat altijd met jou bespreken.

  Veelgestelde vragen

 • Stuur ons een whatsapp bericht
 • Bel ons op
 • Email ons
 • Start de onderhoudskiezer