Een CV installateur in Alphen aan den Rijn nodig?

CV Zeker voor een vakkundige CV installateur

Laatst bijgewerkt: 10-9-2020 | Tags: CV-ketel Onderhoud, installeren in Alphen aan den Rijn

Wil je een nieuwe CV-ketel kopen of de huidige vervangen? Dan staat CV Zeker voor je klaar. De CV installateur in Alphen aan den Rijn, in samenwerking met onze partners zijn wij actief in Alphen aan den Rijn. Gezamenlijk hebben wij 35 jaar ervaring in de verwarmingsbranche. Wij plaatsen nieuwe CV-ketels op de bestaande plek en vervangen de bijbehorende leidingen, expansievat en koppelingen. Dit alles voor een vooraf afgesproken prijs. Heb je een probleem of wil je een keer onderhoud uitvoeren aan je CV ketel? Ook dan staan wij als installateur voor je klaar. 

Auteur:

Erik van Beusekom

Erik van Beusekom is een van onze onderhoudsmonteurs, Met zijn jarenlange ervaring in verschillende technisch beroepen helpt hij onze klanten dagelijks aan een warm huis.

Snel naar meer informatie over:

Wat houdt onderhoud in

Wat houdt onderhoud in en waar controleren wij op om te zorgen dat deze in top conditie blijft.

Kosten en pakketten

Welke pakketten hebben wij om jouw ketel in top conditie te houden en wat zijn daarbij de maandelijkse kosten

Nieuwe CV-ketel kopen

Geintresseerd in een nieuwe CV-ketel en opzoek naar meer informatie met wat er allemaal bij komt kijken.

Tekst gaat verder onder de foto

Een rookgascontrole hoort bij ons standaard bij het onderhoud

" het is fijn om een partij te hebben die helpt met het veilig houden van de CV-ketel en klaar staat als er toch een storing voor doet.  De monteur was vriendelijk en wij kregen duidelijke uitleg over het bijvullen van onze ketel. " 

De CV installateur voor vakkundige installatie

Het belang van goede installatie

Ben je opzoek naar een nieuwe CV-ketel in Alphen aan den rijn en op zoek naar een vakkundige installateur. Zoek dan niet verder en bel ons. Wij zijn al jaren actief in Alphen aan den Rijn en werken aan de bekende merken Remeha, Vaillant en Intergas. Wij vervangen en leveren ook in het weekend of in de avond. Mocht dit het geval zijn dan is het verstandig om ons direct te bellen of een bericht te sturen via Whatsapp. Wij zorgen er dan voor dat de nieuwe CV-ketel zo snel mogelijk bij jouw aan de muur komt te hangen.

Ook voor CV onderhoud in Alphen aan den Rijn

Heb je al een CV-ketel hangen? Ook voor CV onderhoud in Alphen aan den Rijn kan je ons bellen. Wij voeren periodiek onderhoud aan jouw Intergas, Remeha of Vaillant ketel.

CV onderhoud in Alphen aan den rijn kan eenmalige of in combinatie met een service abonnement. Bij het afsluiten van een service abonnement, zorgt ons service team er voor dat je binnen 24 uur bent geholpen mocht er een storing plaatsvinden.  Daarnaast komen wij één keer per jaar langs om de CV-ketel te controleren en preventief onderhoud uit te voeren.

Eenmalige rookgas meting uitvoeren in Alphen aan den Rijn

Elke CV-ketel stoot CO uit, in lage concentratie is dit ongevaarlijk en zal via het rookgas kanaal ontsnappen naar buiten. Mocht de CV-ketel niet goed branden dan kan de concentratie te hoog worden. In combinatie met een lekkage kan dit zelf schade toe brengen aan de gezondheid.  Lees hier meer over koolmonoxidevergiftiging of maak een afspraak om je CV-ketel te laten controleren.

  • Stuur ons een whatsapp bericht
  • Bel ons op
  • Email ons
  • Start de onderhoudskiezer