Een CV installateur in Alphen aan den Rijn nodig?

Laatst bijgewerkt: 10-9-2020 | Tags: CV-ketel Onderhoud, installeren in Alphen aan den Rijn

Heb je een cv-ketel installateur in Alphen aan den Rijn nodig? CV Zeker staat voor je klaar. Wij hebben 35 jaar ervaring in de verwarmingsbranche. Wanneer je een beroep doet op ons, zorgen wij dat je huis weer heerlijk warm wordt.

Hoe werkt je cv-ketel installateur uit Alphen aan den Rijn?

Wij plaatsen nieuwe cv-ketels op de bestaande plek en vervangen de bijbehorende leidingen, het expansievat en de koppelingen. Dat alles tegen een vooraf afgesproken prijs. Is je Vaillant stuk, geeft je Remeha een storingsmelding of wil je een keer onderhoud uitvoeren aan je cv-ketel? Ook dan staat onze cv-ketel installateur uit Alphen aan den Rijn voor je klaar.

Auteur:

Erik van Beusekom

Erik van Beusekom is een van onze onderhoudsmonteurs, Met zijn jarenlange ervaring in verschillende technisch beroepen helpt hij onze klanten dagelijks aan een warm huis.

Snel naar meer informatie over:

Wat houdt onderhoud in?

Wat houdt onderhoud in en waar controleren wij op om te zorgen dat je ketel in topconditie blijft?

Kosten en pakketten

Welke pakketten hebben wij om jouw ketel in topconditie te houden en wat zijn daarbij de maandelijkse kosten?

Nieuwe CV-ketel kopen

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe cv-ketel en wil je meer informatie over wat er allemaal bij komt kijken?

Tekst gaat verder onder de foto

Een rookgascontrole hoort bij ons standaard bij het onderhoud

"Het is fijn om een partij te hebben die helpt met het veilig houden van de cv-ketel en klaarstaat als er toch een storing voordoet. De cv-ketel installateur was vriendelijk en wij kregen duidelijke uitleg over het bijvullen van onze ketel bij ons thuis in Alphen aan den Rijn."

De CV installateur voor vakkundige installatie

Het belang van goede installatie

Ben je op zoek naar een nieuwe cv-ketel in Alphen aan den Rijn en zoek je naar een vakkundige installateur? Zoek dan niet verder en bel naar CV Zeker. Wij zijn al jaren actief in Alphen aan den Rijn en werken met de bekende merken Remeha, Vaillant en Intergas. Wij vervangen en leveren ook in het weekend of in de avond. Mocht dat het geval zijn, dan is het verstandig om ons direct te bellen of een bericht te sturen via Whatsapp. Wij zorgen er dan voor dat de nieuwe cv-ketel zo snel mogelijk bij jou aan de muur komt te hangen.

Ook voor CV onderhoud in Alphen aan den Rijn

Is er al een installateur bij je langs geweest in Alphen aan den Rijn en heb je al een cv-ketel hangen? Ook voor onderhoud kan je ons bellen. Wij voeren periodiek onderhoud uit aan jouw Intergas-, Remeha- of Vaillant-ketel. Dat kan in combinatie met een serviceabonnement. Bij het afsluiten van een serviceabonnement, zorgt ons serviceteam ervoor dat je binnen 24 uur bent geholpen mocht er een storing plaatsvinden.  Daarnaast komen wij één keer per jaar langs om de cv-ketel te controleren en preventief onderhoud uit te voeren.

Eenmalige rookgasmeting uitvoeren in Alphen aan den Rijn

Elke cv-ketel stoot CO uit. In lage concentratie is dat ongevaarlijk en zal via het rookgaskanaal ontsnappen naar buiten. Mocht de cv-ketel niet goed branden, dan kan de concentratie te hoog worden. In combinatie met een lekkage kan dat zelfs schade toebrengen aan de gezondheid. Lees hier meer over koolmonoxidevergiftiging of maak een afspraak om je cv-ketel te laten controleren.

Maak contact met onze installateurs

Voor een cv-ketel installateur in Alphen aan den Rijn of omgeving neem je contact met ons op via ons contactformulier. Je kan ons ook een e-mail sturen via info@cv-zeker.nl of bellen naar (085) 483 24 58. Vertrouw op onze expertise voor jouw nieuwe cv-ketel.

  • Stuur ons een whatsapp bericht
  • Bel ons op
  • Email ons
  • Start de onderhoudskiezer