Nieuwe CV-ketel kopen en laten plaatsen door CV Zeker.

Garant voor kwaliteit en aangesloten volgens de voorschriften

Laatst bijgewerkt: 04-09-2020 | Tags: Nieuwe CV-ketel kopen, verwachte kosten, montage 

Is je ketel kapot of aan vervanging toe en wil je een nieuwe CV-ketel kopen? Op deze pagina vindt je alles wat er komt kijken bij de aankoop van een nieuwe CV-ketel.

In samenwerking met onze partners zijn wij actief in grote delen van Nederland. Met meer dan 35 jaar ervaring in de verwarmingsbranche bieden wij deskundige montage en producten van hoge kwaliteit.

Kies je voor CV Zeker dan komen wij graag de ketel installeren, voor een van te voren afgesproken prijs. Wij hangen de nieuwe CV-ketel op de bestaande plek en vervangen de bijbehorende leidingen, het expansievat en de koppelingen. Lees hier wat er allemaal komt kijken om een goede keuze te maken in de aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Maak gebruik van onze ketelkiezer

Auteur:

Erik van Beusekom

Erik van Beusekom is een van onze monteurs. Met zijn jarenlange ervaring bij diverse technische bedrijven helpt hij onze klanten dagelijks aan een warm huis.

Snel naar meer informatie over:

Nieuwe CV-ketel kopen welk type

Wat heb je nu thuis hangen en welke CW waarde heb je nodig. lees hier meer over de verschillende opties.

Installeren van een nieuwe CV-ketel

Naast uitzoeken van een nieuwe CV-ketel moet deze ook worden geinstalleerd.

Wees klaar voor de toekomst

Hoe rekening met aanschaffen van een nieuwe CV-ketel dat deze gereed is voor de toekomst.

Tekst gaat verder onder de foto

Aanbieding

Vaillant ecoTEC plus CW4

_vaillant_ecotec_plus_1

Koop nu de Vaillant ecoTEC plus CW4 incl montage en krijg gratis de calorMATIC 350 kado. Zo zit u er weer warmpjes bij

1574,-

1474,-

Nieuwe CV-ketel kopen

Naar welke type ketel ben je opzoek

Voordat je een nieuwe CV-ketel kan aanschaffen moet je eerst weten welk type ketel er thuis hangt, namelijk een soloketel of een combiketel.

Een soloketel zorgt enkel voor verwarming bij jou thuis. Daarentegen zorgt een combiketel voor verwarming èn warm water. Van deze ketels bestaat er een open en gesloten variant. Een open ketel haalt de zuurstof voor verbranding uit de ruimte waar de ketel geïnstalleerd is. Om deze reden is goede ventilatie een must.

Veiliger is de gesloten variant waarbij de zuurstof door middel van een kanaal uit de buitenlucht wordt gehaald. Dit is tevens de pijp waarmee het rookgas wordt afgevoerd. Open ketels worden niet meer geleverd. Indien er bij jouw een open ketel hangt is het mogelijk dat er extra aanpassingen  moeten worden gemaakt bij de installatie van een nieuwe CV-ketel.

CV Zeker levert en installeert voornamelijk de moderne gesloten combi ketels. Mocht je opzoek zijn naar een gesloten solo ketel neem dan telefonisch contact met ons op.

Kies een ketel met de juiste CW waarde

Jouw voorkeur, de grote van het gezin, het type woning en het bouwjaar hebben invloed op welke nieuwe CV-ketel het meest geschikt is voor jouw woning.

Hoe meer warm water de CV-ketel moet leveren hoe hoger benodigde de CW waarde moet zijn. De CW waarde geeft aan hoeveel warm water per minuut de ketel kan leveren. Wij leveren CV-ketels in de klassen CW3 tot CW6.

Als je huis slecht geïsoleerd is dan zal de ketel harder moeten werken om het huis goed te verwarmen. Wens je het comfort van een krachtige en comfortabele verwarming en wil je tegelijkertijd gebruik kunnen maken van een regendouche en een bad, kies dan voor een hogere CW waarde.

Een CV-ketel met een hogere CW waarde heeft een hoger prijskaartje. Tussen een CW3 en een CW6 CV-ketel kan al een verschil van 500 euro zitten. Per CW klasse bevat ons assortiment een instap-, comfort- en premiummodel. Bekijk hier onze aanbiedingen.

Kies uit een betrouwbaar merk; Remeha, intergas of Vaillant

CV zeker heeft drie grote topmerken CV-ketels in het assortiment. Een nieuwe CV-ketel schaf je aan voor een langere periode van gemiddeld 12 tot 15 jaar.

Wij werken met de merken Vaillant, Intergas en Remeha. Zij hebben zich al jaren bewezen op het gebied van kwaliteit, innovatie, zuinigheid en betrouwbaarheid. Houdt bij het maken van je keuze rekening met de toekomst. Is jouw nieuwe CV-ketel bijvoorbeeld geschikt voor een warmtepomp of zonneboiler? Wij adviseren je graag over welk merk het beste bij jouw past. Bel ons op 085-483 24 58 of doe onze keuzehulp.

" De samenwerking vanaf het eerste moment was goed. Vriendelijk aan de telefoon en de jongens die kwamen monteren hebben alles netjes achtergelaten. De uitleg over de nieuwe thermostaat en ketel was duidelijk" 

Tekst gaat verder onder de foto

Na installatie van de nieuwe CV-ketel doen wij een rookgasmeting

Installeren van een nieuwe CV-ketel

Deskundige installatie door CV Zeker

Na het aanschaffen van jouw nieuwe CV-ketel moet deze geïnstalleerd worden. CV Zeker biedt deskundige en gespecialiseerde installatie aan.

Voordat wij de nieuwe ketel komen installeren moeten wij eerst een duidelijk beeld hebben van de huidige situatie. Het is belangrijk om te weten of het rookgaskanaal geschikt is voor de nieuwe CV-ketel.

De nieuw aangeschafte gesloten ketel kan alleen worden aangesloten worden op het daarvoor bestemde rookgaskanaal. Mocht je een open ketel hebben dan ontbreekt de aanvoer van buitenlucht. Het aanbrengen van een nieuw en veilig rookgaskanaal kan extra kosten met zich meebrengen. Op basis van foto's kunnen wij een inschatting maken van de kosten.

Wij bieden persoonlijk en vrijblijvend advies over de installatie van de ketel en informeren je graag over voorwaarden voor het aanbrengen van een nieuw rookgaskanaal.

De installatie bij jou thuis

Bij het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel, inclusief installatie, werken wij met een vooraf besproken prijs. CV Zeker komt na het maken van een afspraak bij je langs.

Wij halen de kapotte of oude ketel weg en installeren de nieuwe CV-ketel op dezelfde plek. Wij verlengen de bestaande leidingen en vervangen indien nodig de koppelingen en de aansluitingen van nieuwe rookgaspijpen. Daarnaast installeren wij een nieuw expansievat. CV Zeker controleert en test de nieuwe CV-ketel en biedt installatiegarantie (zie onze voorwaarden).

Wij nemen de oude ketel mee terug en laten de werkplek schoon en opgeruimd achter. Gemiddeld zijn wij tussen de 2 en 4 uur bezig met het installeren van de nieuwe CV-ketel.

Nieuwe CV-ketel kopen met de juiste thermostaat

Om de verwarming te bedienen heb je ook een thermostaat nodig. Bij elk merk bieden wij een geschikte thermostaat aan.

Je kunt kiezen uit instap-, comfort- en premiummodellen. Een instap thermostaat kost ongeveer 50 euro. Hiermee kun je de ketel aan en uit zetten. Voor het maximale rendement in comfort en zuinigheid schaf je een comfort- of premium model aan. De nieuwe CV-ketel en de modulerende thermostaat zorgen voor een optimaal resultaat. Het maximale vermogen wordt dan alleen aangesproken wanneer het nodig is. De slimme premium thermostaten bieden o.a. verwarming volgens een persoonlijk programma en zijn te besturen met je mobiele telefoon.

CV-ketel kopen Remeha

CV ketel kopen remeha

1574,-

1405,-

Gemonteerd: Remeha Tzerra CW3 incl iSense

CV ketel kopen van Remeha?  Dan is deze Tzerra een uitstekende keus.Voor 1405 euro wordt Deze Remeha Tzerra CW3  met iSense thermostaat bij je thuis gemonteerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan met onderstaande knop. 

Merk:

Remeha 

Serie: 

Tzerra

Warmwaterklasse:

CW3

Warmtewisselaar:

RVS

CV-ketel kopen Vaillant

Nieuwe CV ketel kopen ecoTEC plus CW4

1574,-

1474,-

Gemonteerd: Vaillant ecoTEC plus CW4 incl Calormatic

Wil je een betrouwbare CV ketel kopen? Dan is de Vaillant ecoTEC plus CW4 een uitstekende keuze: De ecoTEC plus staat al jaren voor een hoge kwaliteit. Voor 1474 euro wordt deze Vaillant ecoTEC incl Calormatic thermostaat bij je thuis gemonteerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan met onderstaande knop.

Merk:

Valliant

Serie: 

ecoTEC plus

Warmwaterklasse:

CW4

Warmtewisselaar:

RVS

CV-ketel kopen Intergas

Nieuwe CV ketel kopen intergas

1659,-

1544,-

Gemonteerd: Intergas Kombi CW5

Wil je een andere CV ketel kopen? Dan is de Intergas kombi Kompact CW5 een goede keus. Al vanaf 1544 euro incl montage hangt deze Intergas bij jouw aan de muur. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

Merk:

Intergas

Serie: 

Kombi Kompact

Warmwaterklasse:

CW5

Warmtewisselaar:

RVS

Moet ik nog wel een nieuwe CV-ketel kopen

Kies voor een CV-ketel met toekomst

De warmtepomp is het afgelopen jaar veel in het nieuws geweest. Deze vorm van verwarming wordt steeds populairder en in combinatie (hybride) met een CV-ketel kan dit zeker een goed alternatief zijn.

Om gebruik te maken van een warmtepomp moet je huis aan een aantal voorwaarden voldoen. Vloerverwarming en optimale isolatie zijn onmisbaar. Zonder deze voorwaarden is het lastig om een goed rendement te behalen.

In de hybride vorm blijft de CV-ketel in gebruik voor het opwarmen van water voor o.a. de douche en het bad. De warmtepomp zorgt voor een aangename temperatuur in jouw woning. Je maakt een goede keuze door een nieuwe CV-ketel kopen die geschikt is voor de toekomst.

De aanschaf van een nieuwe CV-ketel en warmtepomp verhoogt de aanschafprijs. Op dit moment kunnen wij een ketel leveren die gereed is voor de toekomst. Wij leveren op dit moment nog geen warmtepompen. Mocht je vragen hebben of ben je opzoek naar advies over verwarming volgens de hybride vorm dan kan je ons altijd bellen.

Keuze gemaakt? Vraag een offerte aan!

  • Vraag een offerte aan
  • Maak een afspraak voor installatie
  • CV Zeker installeert deskundig de nieuwe CV-ketel
  • Geniet van de nieuwe zuinige ketel
Dit jaar
klanten gingen je voor

*Installatievoorwaarden:

Wij bieden jou een garantie van 5 jaar op de montage en onderdelen in combinatie met het kopen van een CV-ketel met onderhoudscontract. Voor meer informatie neem contact op met een van onze medewerkers.

  • Stuur ons een whatsapp bericht
  • Bel ons op
  • Email ons
  • Start de onderhoudskiezer