CV ketel vervangen?

 • Wat bepaald het vervangen van je CV ketel
 • Welke kosten heb je bij een CV ketel vervangen
 • CV ketel vervangen incl montage
 • Is je ketel kapot of aan vervanging toe en wil je de CV ketel vervangen? Hier lees je wat er komt kijken bij het vervangen van een ketel.

  In samenwerking met onze partners zijn wij actief in grote delen van Nederland. Met meer dan 35 jaar ervaring in de verwarmingsbranche bieden wij deskundige montage en producten van hoge kwaliteit.

  Kies je voor CV Zeker dan komen wij de ketel graag monteren, voor een van te voren afgesproken prijs. Wij hangen de nieuwe CV ketel op de bestaande plek en vervangen de bijbehorende leidingen, het expansievat en de koppelingen.

  Bij het vervangen van een nieuwe ketel is het aan te raden om per stap een afweging te maken op basis van jouw huidige woonsituatie en voorkeur. Neem voor persoonlijk advies  contact op met een van onze medewerkers.

  1. Wanneer de CV ketel vervangen
  2. Waar moet ik opletten bij het vervangen van de CV ketel
  3. CV ketel vervangen incl montage
  4. CV ketel vervangen incl toebehoren
  5. Wees klaar voor de toekomst

  Wanneer de CV ketel vervangen

  Wat is de levensduur van een CV ketel

  Jouw CV ketel staat de hele dag aan, de ketel zorgt voor warm water en een warm huis. Hierdoor is de ketel een apparaat dat intensief gebruikt wordt.

  De gemiddelde levensduur van een ketel is tussen de 12 en 15 jaar mits goed onderhouden. Wanneer de CV ketel vervangen wordt is vaak een persoonlijke keuze. Wacht jij tot de ketel je in de kou laat staan of ga je op tijd de CV ketel vervangen. Gaat jouw CV ketel in het weekend kapot en moet deze dan vervangen worden dan zit je vaak met extra kosten voor een spoed montage.

  CV ketel vervangen om te besparen

  Wanneer de CV ketel vervangen is niet alleen afhankelijk van de levensduur. Je kan ook overwegen dit uit een besparing doen voor de lange termijn.

  In de afgelopen jaar heeft de ontwikkeling voor zuinige ketels niet stil gestaan. De grote merken Vaillant, Remeha, Nefit en Intergas hebben gezorgd voor steeds zuinige exemplaren die een A+ status hebben gekregen. Jouw HR/VR ketel van 10 jaar geleden is eigenlijk een energievreter geworden ten opzichte van de nieuwe CV-ketels. Je CV ketel vervangen is vaak een grote investering maar in combinatie met een A+ ketel en een modulerende thermostaat zal je dit terug zien in dalende kosten van je jaarlijkse gasrekening.

  Ik wil graag mijn CV ketel vervangen

  Waar moet ik opletten bij een CV ketel vervangen

  Het is verstandig om te kijken welke ketel je wilt vervangen. De nieuwe CV ketel moet namelijk wel aan dezelfde eisen voldoen als je huidige, anders zou het kunnen zijn dat je achteruit gaat in comfort. 

  Naast de comfort heb je ook nog het type CV ketel, de soloketel of een combiketel. De combiketel zorgt voor verwarming en warm water. De soloketel daarentegen alleen voor de verwarming van het huis. CV Zeker levert en installeert voornamelijk de moderne combi ketels. Mocht je opzoek zijn naar een soloketel neem dan telefonisch contact met ons op.

  CV ketel vervangen met de juiste CW waarde

  Weet je welke type ketel je nu thuis hebt hangen, dan kan je gaan kijken of je extra comfort kan gebruiken.

  Is er in jullie huis nu een regendouche en een bad en wil je die tegelijk bedienen. Dan is het verstandig om naar een grotere CW waarde te gaan bij het vervangen van de ketel. Heb je de afgelopen jaren je huis beter geïsoleerd en voorzien van dubbel glas dan kan je kijken naar een lagere CW waarde.

  De CW waarde geeft aan hoeveel warm water per minuut de ketel kan leveren. Een gemiddeld huishouden kan af met een CW4. Heb je een grotere type woning en een slecht geïsoleerde woning dan moet je eerder naar een CW5 ketel toe.

  Wij leveren CV ketels in de klassen CW3 to CW6. Een CV ketel met een hogere CW waarde heeft een hoger prijskaartje. Tussen een CW3 en een CW6 ketel kan al een verschil van 500 euro zitten. Per CW klasse bevat ons assortiment een instap-, comfort- en premiummodel. Bekijk hier onze aanbiedingen.

  CV ketel vervangen incl montage door CV Zeker

  Deskundig vervangen incl montage

  Na het kiezen voor het vervangen van jouw ketel moet deze ook gemonteerd worden. CV Zeker biedt deskundige en gespecialiseerde montage aan.

  Voordat wij de CV ketel komen monteren moeten wij eerst een duidelijk beeld hebben van de huidige situatie. Het is belangrijk om te weten of het rookgaskanaal geschikt is voordat wij de CV ketel vervangen.

  De nieuw CV ketel kan alleen worden aangesloten worden op het daarvoor bestemde rookgaskanaal. Mocht je een open ketel hebben dan ontbreekt de aanvoer van buitenlucht. Het aanbrengen van een nieuw en veilig rookgaskanaal kan extra kosten met zich meebrengen. Op basis van foto's kunnen wij een inschatting maken van deze kosten.

  Wij bieden persoonlijk en vrijblijvend advies over de montage van de ketel en informeren je graag over voorwaarden voor het aanbrengen van een nieuw rookgaskanaal.

  De installatie bij jou thuis

  Bij het vervangen van een CV ketel, incl montage, werken wij met een vooraf besproken prijs. CV Zeker komt na het maken van een afspraak bij je langs.

  Wij vervangen de kapotte of oude ketel en monteren de nieuwe ketel op dezelfde plek. Wij verlengen de bestaande leidingen en vervangen indien nodig de koppelingen en de aansluitingen van nieuwe rookgaspijpen. Daarnaast installeren wij een nieuw expansievat. CV Zeker controleert en test de nieuwe CV ketel en biedt installatiegarantie (zie onze voorwaarden).

  Wij nemen de oude ketel mee terug en laten de werkplek schoon en opgeruimd achter. Gemiddeld zijn wij tussen de 2 en 4 uur bezig met he vervangen van de ketel.

  CV ketel vervangen incl montage? Vraag een offerte aan!

  • Vraag een offerte aan
  • Maak een afspraak voor installatie
  • CV Zeker installeert deskundig de nieuwe CV ketel
  • Geniet van de nieuwe zuinige ketel

  CV ketel vervangen met toebehoren

  De juiste thermostaat

  Om de verwarming te bedienen heb je ook een thermostaat nodig. Bij elk merk bieden wij een geschikte thermostaat aan. Je kunt kiezen uit instap-, comfort- en premiummodellen.

  Een instap thermostaat kost ongeveer 50 euro. Hiermee kun je de ketel aan en uit zetten. Voor het maximale rendement in comfort en zuinigheid schaf je een comfort- of premium model aan. De vervangen CV ketel en de modulerende thermostaat zorgen voor een optimaal resultaat. Het maximale vermogen wordt dan alleen aangesproken wanneer het nodig is. De slimme premium thermostaten bieden o.a. verwarming volgens een persoonlijk programma en zijn te besturen met je mobiele telefoon

  Verleng de levensduur van je vervangen CV ketel door tegelijk een onderhoudscontract af te sluiten

  Moet ik wel mijn CV ketel vervangen

  Jazeker, maar kies voor een CV ketel met toekomst

  De warmtepomp is het afgelopen jaar veel in het nieuws geweest. Deze vorm van verwarming wordt steeds populairder en in combinatie (hybride) met een CV ketel kan dit zeker een goed alternatief zijn.

  Om gebruik te maken van een warmtepomp moet je huis aan een aantal voorwaarden voldoen. Vloerverwarming en optimale isolatie zijn onmisbaar. Zonder deze voorwaarden is het lastig om een goed rendement te behalen.

  In de hybride vorm blijft de CV ketel in gebruik voor het opwarmen van water voor o.a. de douche en het bad. De warmtepomp zorgt voor een aangename temperatuur in jouw woning. Je maakt een goede keuze door je CV ketel te laten vervangen die geschikt is voor de toekomst.

  De aanschaf van een nieuwe CV ketel en warmtepomp verhoogt de aanschafprijs. Op dit moment kunnen wij een ketel leveren die gereed is voor de toekomst. Wij leveren op dit moment nog geen warmtepompen. Mocht je vragen hebben of ben je opzoek naar advies over verwarming volgens de hybride vorm dan kan je ons altijd bellen.

  CV ketel kopen Remeha

  CV ketel kopen remeha

  1574,-

  1405,-

  Gemonteerd: Remeha Tzerra CW3 incl iSense

  CV ketel kopen van Remeha?  Dan is deze Tzerra een uitstekende keus.Voor 1405 euro wordt Deze Remeha Tzerra CW3  met iSense thermostaat bij je thuis gemonteerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan met onderstaande knop. 

  Merk:

  Remeha 

  Serie: 

  Tzerra

  Warmwaterklasse:

  CW3

  Warmtewisselaar:

  RVS

  CV ketel kopen Vaillant

  Nieuwe CV ketel kopen ecoTEC plus CW4

  1574,-

  1474,-

  Gemonteerd: Vaillant ecoTEC plus CW4 incl Calormatic

  Wil je een betrouwbare CV ketel kopen? Dan is de Vaillant ecoTEC plus CW4 een uitstekende keuze: De ecoTEC plus staat al jaren voor een hoge kwaliteit. Voor 1474 euro wordt deze Vaillant ecoTEC incl Calormatic thermostaat bij je thuis gemonteerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan met onderstaande knop.

  Merk:

  Valliant

  Serie: 

  ecoTEC plus

  Warmwaterklasse:

  CW4

  Warmtewisselaar:

  RVS

  CV ketel kopen Intergas

  Nieuwe CV ketel kopen intergas

  1659,-

  1544,-

  Gemonteerd: Intergas Kombi CW5

  Wil je een andere CV ketel kopen? Dan is de Intergas kombi Kompact CW5 een goede keus. Al vanaf 1544 euro incl montage hangt deze Intergas bij jouw aan de muur. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

  Merk:

  Intergas

  Serie: 

  Kombi Kompact

  Warmwaterklasse:

  CW5

  Warmtewisselaar:

  RVS

  CV ketel kopen Vaillant

  PREMIUM

  Nieuwe CV ketel kopen ecoTEC plus CW4
  button
  Naamloos-1

  Vaillant ecoTEC plus CW4

  Montage incl CalorMATIC

  Zoek je een betrouwbare CV ketel? Dan is de Vaillant ecoTEC plus CW4 een uitstekende keuze: De ecoTEC plus staat al jaren voor een hoge kwaliteit. Door de techniek in de serie ecoTEC CW4 is deze zeer zuinig in zijn klasse.

  Merk:

  Valliant

  Serie: 

  ecoTEC plus

  Warmwaterklasse:

  CW4

  Warmtewisselaar:

  RVS

  1574,-

  1474,-

  Op voorraad

  Bij een kapotte CV-ketel is het beter om ons te bellen.

  *Installatievoorwaarden:

  Wij bieden jou een garantie van 5 jaar op de montage en onderdelen in combinatie met het kopen van een CV ketel met onderhoudscontract. Voor meer informatie neem contact op met een van onze medewerkers.

 • Stuur ons een whatsapp bericht
 • Bel ons op
 • Email ons
 • Start de onderhoudskiezer