Waarom CV-ketel onderhoud

 • Het belang van goed CV-ketel onderhoud 
 • Wanneer is het goede moment om CV-ketel onderhoud uit te voeren
 • Jouw CV-ketel heeft onderhoud nodig, net als een auto is het verstandig om eens per jaar aan de CV-ketel onderhoud te laten uitvoeren. De CV-ketel draait namelijk het hele  jaar door. In de winter verwarmt hij de woning en op het moment dat jij de kraan open draait zal er warm water stromen naar de kraan.

  Het belang van goed CV-ketel onderhoud

  Jouw CV-ketel staat dag en nacht aan. Op het moment dat je de kraan aanzet om te douchen, zal de ketel water opwarmen. In de zomer wordt de ketel voornamelijk gebruikt voor het opwarmen van tapwater. In de winter zorgt de ketel ervoor dat het lekker warm is in huis. Warmte en warm water is een levensbehoefte. Het zou daarom erg vervelend zijn dat je na een dag hard werken thuiskomt en het erg koud en kil is in huis omdat de CV-ketel in storing staat.

  Maar dat is niet het enige: Door goed CV-ketel onderhoud en de controle van het rookgasafvoerkanaal, ben je ervan verzekerd dat de kans op koolmonoxide in je woning nihil is. Koolmonoxide is een giftig gas en is geur-,kleur- en smaakloos. Het wordt daarom ook wel de sluipmoordenaar genoemd. Het komt zelfs voor dat men overlijdt aan de gevolgen van koolmonoxidevergiftiging. Onderhoud aan de  CV-ketel is dus van levensbelang.

  Wanneer is het verstandig om CV-ketel onderhoud te laten uitvoeren.

  Wij adviseren om eens per jaar de CV-ketel te laten controleren. Dit kan elk moment van het jaar. Je ziet wel dat de meeste mensen voor het stookseizoen het onderhoud laten uitvoeren. Het risico voor storingen als de winter uitbreekt wordt hiermee verkleind. Meestal wordt het CV-ketel onderhoud uitgebreid door een 24- uurs serviceabonnement.  CV Zeker is dan 24/7 bereikbaar voor een storing en komen dat dan graag verhelpen.

  Al een onderhoudscontract?

  Het goed functioneren van de CV-ketel blijft niet beperkt tot het bijvullen en ontluchten van de verwarmingsinstallatie. Daarom adviseren wij de CV-ketel goed te laten onderhouden, deze dient minimaal één keer per twee jaar nagekeken te worden door een monteur. Met het periodiek onderhouden van de CV-ketel ben je tevens verzekerd van het behoud van de fabrieksgarantie. Door een onderhoudscontract op maat af te sluiten bij CV-Zeker, ben je verzekerd van de laagste prijzen en directe hulp bij storingen. Dit is er al vanaf een bedrag van € 6,99 per maand.

  Direct contact

  Wil je een onderhoudscontract afsluiten? Of zijn er nog vragen over de verwarmingsinstallatie? Neem voor al deze vragen contact met ons op.

  Hulp nodig?

 • Whatsapp 06-46 50 87 31
 • Wordt vriend van CV Zeker
 • Bel: 085 - 483 24 58
 • Mail: info@cv-zeker.nl
 • Stuur ons een whatsapp bericht
 • Bel ons op
 • Email ons
 • Start de onderhoudskiezer