Wie zijn wij?

Lees ons verhaal

Heb je liever direct contact?

APP OP
06 46 50 87 31
BEL OP
 085 483 24 58
EMAIL OP
info@cv-zeker.nl
BEZOEK OP
Facebook

Wie zijn wij?

Wij zijn Erik en Leon, de oprichters van CV Zeker. Wij zijn jouw handige buurmannen; degene die snappen dat je geen zin hebt om na te denken over je CV-ketel. Of het nu gaat om onderhoud of de aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Met meer dan 35 jaar ervaring in de verwarmingstechniek weten wij wat er nodig is om een huis comfortabel en warm te houden

Wat doen wij wel?

Wij zorgen ervoor dat het vlammetje van jouw CV-ketel nooit dooft. Onze werkzaamheden verrichten wij op een nette manier, met respect voor jouw woning. CV Zeker werkt tenslotte met gerenommeerde merken die allemaal gespecialiseerd zijn in CV-ketels van topkwaliteit.

Tekst gaat verder onder de foto

Waar staan wij voor?

Lees ons verhaal

Wat is het idee van CV Zeker

CV Zeker gelooft in simpel, doeltreffend en service gericht. Wij willen de keuzes bij jouw houden. Te vaak horen wij dat je als klant thuis moest blijven om de CV monteur binnen te laten omdat de monteurs willekeurig langs komen. Wij geven jou de mogelijkheid om zelf een tijdvak en datum te kiezen.  Dit kan zelfs 's avonds in combinatie met een serviceabonnement.

Waar staan wij voor?

CV Zeker wilt dicht bij zichzelf blijven en niet zijn ware aard verliezen. Wij gaan je niet vervelen met een paragraaf waarin wij je vertellen dat dit onze liefde en passie is. Wij hebben maar 1 doel:  Jouw niet in de kou laten staan.

Hoe ontzorgen wij jou?

Dat doen wij door simpel te communiceren en jou te helpen middels onze website.  Doormiddel van de CV-ketel en onderhouds kiezer, kun je zelf een ideale pakket samenstellen. Na afsluiten van een contract of aankoop van een CV-ketel bepaal je zelf de installatie datum of onderhoudsdatum. Na oplevering  kan je in onze simpele klantenomgeving alle informatie terug vinden. Vanzelf word je weer op de hoogte gehouden,wanneer de volgende servicebeurt moet plaats vinden.

Tekst gaat verder onder de foto

CV Zeker

Wel de warmte, niet de zorgen

Duurzaam en CV Zeker

Het afgelopen jaar werd het nieuws overspoeld met de energietransitie. De krantenkoppen in Nederland stonden bol van de teksten dat Nederland van het gas over moet. Daarnaast kreeg Nederland te maken met de term warmtepomp. CV Zeker gelooft dat Nederland aan de vooravond staat van die verandering. Om definitief van het gas af te gaan, moeten er nog een hoop stappen worden genomen. Op dit moment is er nog een hoop onduidelijk en de meeste huizen zijn nog niet klaar voor de overgang.  Op de achtergrond zijn wij met een van onze partners druk bezig om die onduidelijkheden weg te nemen. Het zal niet lang meer duren voordat wij de warmtepomp aan ons pakket toe voegen. Ook hier proberen wij weer een simpele keuze te gaan bieden, zodat je als klant weet wat het betekent om een waterpomp aan te schaffen.

Partners en onze merken:

In 2018 zijn wij een samenwerking gestart met Totaalwarmte en Homeservice. Gezamenlijk hebben wij de krachten gebundeld . Deze krachtenbundeling levert voor jou, als klant op dat wij onze producten scherper kunnen aanbieden. Daarnaast biedt het ons meer mogelijkheden om te helpen bij het vervangen van je CV- ketel en het onderhouden ervan. Naast deze partners leveren wij de sterke merken Vaillant, Nefit, Remeha en Intergas.

Welke betaaldiensten gebruikt CV Zeker?

CV zeker gebruikt voor zijn bankzaken de Rabobank. Voor de online afhandeling van betalingen en SEPA incasso's werken wij met de gerenommeerde partij Mollie. Zij verwerken onze IDeal betalingen en automatisch incasso's. Zo zorgen wij er voor dat de betalingen achter een veilige en betrouwbare verbinding blijft.

Voor betalingen aan huis gebruiken wij een mobiele pinautomaat zo kun je altijd zorgeloos betalen als de monteur klaar is met zijn klus.

Ideal logo
  • Stuur ons een whatsapp bericht
  • Bel ons op
  • Email ons
  • Start de onderhoudskiezer