Opzoek naar een nieuwe CV-ketel?

CV Zeker is dé cv-ketel specialist uit Alphen aan den Rijn, in de buurt van Leiden. Je kan bij ons terecht voor alles omtrent cv-ketels, van aankoop tot onderhoud. Bij ons kan je rekenen op scherp geprijsde cv-ketels, professionele montage bij jou thuis door ervaren monteurs en voordelige servicepakketten.

Dé cv-ketelspecialist

CV Zeker is dé cv-ketelspecialist voor woningen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Wij zijn jouw handige buurmannen; degenen die snappen dat je geen zin hebt om na te denken over je cv-ketel. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe cv-ketel of het onderhoud ervan; wij staan voor je klaar. Met meer dan 35 jaar ervaring in de verwarmingstechniek weten wij wat er nodig is om een huis comfortabel en warm te houden. Want wist je dat naast voedsel, water en beschutting warmte een van de eerste levensbehoeften is? Er is niets vervelender dan thuiskomen in een kille, koude woning, waar je niet kan genieten van een warme douche (of bad). Je gaat er van uit dat dit altijd kan, maar dat is alleen mogelijk met een goedwerkende cv-ketel.

Neem contact op voor warmte zonder zorgen

CV Zeker, dat is warmte zonder zorgen.  Vanuit onze vestiging in Alphen aan den Rijn werken wij samen met onze partners om je nieuwe cv-ketel snel en tegen een scherpe prijs te installeren. Dat kan al binnen één dag. Wij werken uitsluitend met betrouwbare merken. Zo hebben we onder meer ketels van Vaillant en Intergas. Om je nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een cv-ketelkiezer, een onderhoudspakketwijzer en een onderhoudsplanner ontwikkeld. In deze tools kies je jouw maatwerkpakket voor ketel, service en onderhoud. Mocht er toch onverhoopt een plasje water onder de ketel liggen, dan bel je ons storingsnummer en komt één van onze monteurs direct langs om je te helpen.

Waarom kies je voor

CV Zeker

CO gercertificeerd

Aanbevolen door Vaillant landelijke V-team dealer

All-in prijzen, geen verrassingen achteraf

12 jaar garantie op onderdelen i.c.m onderhoudscontract

Centraal gelegen in Alphen aan den Rijn

  • Stuur ons een whatsapp bericht
  • Bel ons op
  • Email ons
  • Start de onderhoudskiezer