Gratis CV-ketel check

 • De voorwaarde voor de gratis CV-ketel check van CV Zeker
 • Hoe kan je de gratis CV-ketel check aanvragen?
 • Wil je zolang mogelijk plezier hebben van jouw CV-ketel en niet onnodig voor hoge kosten komen te staan? Dan is het verstandig om een serviceabonnement af te sluiten voor je CV-ketel.  Hiermee kan je de CV-ketel verzekeren tegen mogelijk hoge kosten bij storingen. Door de CV-ketel jaarlijks te controleren, voorkom je daarnaast onnodige slijtage en het risico op koolmonoxide. 

  Gratis CV-ketel check

  Tijdens de eerste CV-ketel check controleren wij of alle onderdelen van jouw CV-ketel in goede staat verkeren. Wij bekijken de werking van de CV-ketel en controleren de instellingen. Deze CV-ketel check is kosteloos in combinatie met een serviceabonnement, dat je afsluit bij CV-Zeker. Voor het onderhoud zullen wij jou, na het aangaan van het serviceabonnement, het volgende jaar aanschrijven. Goed onderhoud beperkt storingen en voorkomt dure reparaties.

  Voordeel van een serviceabonnement

  Een groot voordeel van een serviceabonnement is dat, wanneer jouw CV-ketel onverhoopt een storing heeft, je direct kunt vertrouwen op onze service. Ons 24-uurs serviceteam staat altijd voor je klaar. Als de storing voor 20:00 uur is gemeld, dan wordt deze nog dezelfde dag verholpen. Deze gemaakte kosten vallen, indien gekozen, binnen het serviceabonnement.

  Afspraak maken!

  Heb je al een serviceabonnement bij CV Zeker? Dan hoef je hier zelf niet meer aan te denken. Wij sturen je op tijd een herinnering om een nieuwe afspraak te maken voor het jaarlijkse CV-ketel onderhoud. In de herinnering zit een link waarmee je online zelf een dag en tijdvak kan kiezen om je onderhoud te laten uitvoeren. Je ontvangt altijd een bevestiging van de afspraak via de mail.

  Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken om je te helpen bij het maken van  een afspraak. Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 kun je ons bereiken op 085 483 24 58

  koeien

  De voordelen van een serviceabonnement via CV Zeker

  • Direct online je afspraak inplannen
  • Een 24/7 storingsdienst. (meld je de storing voor 20:00, dan wordt je de dezelfde dag nog geholpen)
  • Jouw CV-ketel werkt beter, is zuiniger en gaat langer mee.
  • Verzekerd zijn, mits afgesloten voor eventueel hoge kosten  (arbeidsloon en onderdelen)

  Direct aanmelden?

  Wil je ook zorgeloos genieten van een warm huis? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak voor de gratis CV Zeker ketelcheck.

  Deze is alleen gratis bij het afsluiten van een serviceabonnement van een jaar.

  Gratis check in combinatie met een serviceabbonement

 • Stuur ons een whatsapp bericht
 • Bel ons op
 • Email ons
 • Start de onderhoudskiezer