Onze partners

 • Wij werken samen met de bekende merken, zoals:
 • Vaillant, Remeha, Nefit en Intergas
 • CV Zeker werkt al jaren samen met de vier grote leveranciers. Bij deze leveranciers staat betrouwbaarheid en zekerheid op de  hoogste prioriteit. Zo zijn wij leverancier van de bekende merken zoals: Nefit, Vaillant, Remeha en Intergas. Omdat de monteurs waar wij mee samenwerken jarenlange ervaring  hebben met één van deze merken. Zorgen wij er gezamenlijk voor dat het vlammetje in de huizen van onze klanten niet uit gaat.

  Vaillant

  De producten van Vaillant worden gefabriceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen. Omdat Vaillant sinds 1874 al actief is, in de branche voor verwarming, koeling en duurzame energie. Heeft het bedrijf een voorsprong op de energietransitie die in Nederland zal gaan plaatsvinden. Vaillant is namelijk een van de grondleggers van de warmtepomp. Het productaanbod biedt daarnaast, voor elke situatie een milieu verantwoorde oplossing.

  De CV-ketels van Vaillant zijn zeer zuinig en bovenal erg betrouwbaar. Je Vaillant CV-ketel uitbreiden met een warmtepomp, zonneboiler of modulaire thermostaat is geen enkel probleem. Omdat deze producten moeiteloos samen werken. Leveren ze zo maximale comfort.  Vaillant heeft met de fraai vormgegeven V-Smart thermostaat een mooi stukje techniek geleverd. Het blauw-verlichte tekstdisplay en eenvoudige bediening zorgen voor een fijne gebruikerservaring. De thermostaten zijn in principe zonder gebruiksaanwijzing probleemloos te gebruiken.

  Remeha

  In hun 80-jarige bestaan is Remeha uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de verwarmingsmarkt.  Met innovatie op het gebied van CV-ketels, thermostaten, zonneboilers en warmtepompen zijn zij één van de koplopers. De HR-ketels (CV-ketels met een hoog rendement) worden volgens de laatste kwaliteitseisen  gebouwd en geproduceerd in Nederland.  De Consumentenbond heeft in de afgelopen jaren deze CV-ketels verkozen als CV-ketel van het Jaar.

  Intergas

  Het Nederlandse bedrijf Intergas is 50 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van verwarmingsproducten. Met behulp van technologische oplossingen ontwikkelt het bedrijf uit Coevorden zeer betrouwbare CV-ketels. Één van de technologische oplossingen die Intergas heeft bedacht. Met de speciale twee-in-één warmtewisselaar wordt het warmteverlies tot het minimale beperkt. Bij zowel bedrijven als particulieren is het één van de meest verkochte CV-ketel.

  Nefit

  Sinds Nefit in de jaren 80 de eerste HR-ketel op de markt bracht, zijn zij het meest verkochte merk. Per 2013 zijn Nefit en Bosch samengegaan. Met deze samenwerking proberen zij het aanbod voor energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie verder uit te breiden. Nefit wordt veelvuldig in de industrie, projectenmarkt en grootschalige woningbouw gebruikt.

 • Stuur ons een whatsapp bericht
 • Bel ons op
 • Email ons
 • Start de onderhoudskiezer