Welkom

 • Je hebt een brief gehad van CV Zeker
 • Qwinnice stopt hun werkzaamheden
 • Mijn CV-ketel heeft onderhoud nodig
 • Beste klant de afgelopen dagen is er een brief bij jouw in de bus gevallen. In deze brief vertellen wij dat wij de onderhouds werkzaamheden overnemen van de firma Qwinnice CLF. Hieronder kun je lezen hoe wij jou verder kunnen helpen. 

  Je hebt een brief gehad van CV Zeker

  In de periode 2012 – 2018 is jouw CV-ketel onderhouden of geïnstalleerd door Qwinnice CLF CV Loodgieter. Via deze weg willen wij je kenbaar maken dat Qwinnice CLF CV Loodgieter stopt met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en installatie van CV-ketels. Qwinnice CLF CV Loodgieter en CV Zeker BV zijn in overeenstemming gekomen om jouw contract over te nemen en de werkzaamheden voort te zetten op het gebied van CV-onderhoud en -service. Wij willen je graag als klant behouden en bieden je daarom de mogelijkheid om per 2019 onder dezelfde voorwaarden als 2018 verder te gaan.

  Je hebt een storing

  Heeft je CV-ketel een storing? Dan is het raadzaam even met ons contact op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer  085 483 24 58.

  koeien

  Jouw gegevens achterlaten

  Door je gegevens op deze pagina achter te laten. Zullen wij je toevoegen als klant.  Een van onze medewerkers zal contact met je opnemen om het onderhoud in te plannen. Een eenmalige onderhoudsbeurt voor Qwinnice klanten kost 79 euro.

  In de toekomst kunnen wij ook van dienst zijn door middel van een service abonnement. Oude klanten van Qwinnice krijgen bij het afsluiten van serviceabonnement een ketel check voor 65 euro en betalen voor het serviceabonnement 75 euro.  In dezelfde periode één jaar laten, zullen wij langskomen om de CV-ketel nogmaals te onderhouden.  Deze onderhoudsbeurt is in de prijs meegenomen. Tijdens het onderhouds jaar kan je ons bellen voor het melden van een storing.

  Moeten wij komen om de storing op te lossen? Dan betaal je niet de aanrijkosten, maar alleen de arbeidsloon en onderdelen. Mocht je nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Ik wil graag klant worden

 • Stuur ons een whatsapp bericht
 • Bel ons op
 • Email ons
 • Start de onderhoudskiezer